Čiapka ČIERNA uni veľkosť pre dospelých

Prechodná čiapka (jednovrstvová) Farba: čierna Ideálne pre chladnejšie dni a večery. Vyrobené z kvalitnej certifikovanej bavlny spĺňajúci Oeko - Tex® Standard 1000. 92%bavlna 8%elastan, povrch hladký, módne surové ukončenia Odporúčame prať pri teplote 40°C.
Výrobca: TUSS
Dostupnosť: Vyberte prosím veľkosť
*
8,50 €
- +
univerzálna, pre dospelých šírka 25cm, výška 28cm

 
 


univerzálna, pre dospelých šírka 25cm, výška 28cm

 
 


Špecifikácia
zloženie materiálu92% bavlna,8% Elastan
*
*
*
*
Špecifikácia
zloženie materiálu92% bavlna,8% Elastan
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, tiež zakúpili
Obrázok pre výrobcu Čelenka CROSS RED S,L

Čelenka CROSS RED S,L

Bavlnená elastická čelenka prekrížená CROSS s logom TUSS. Vyrobené z kvalitnej certifikovanej bavlny spĺňajúci Oeko - Tex® Standard 100. Je dosť elastická. Odporúčame prať pri teplote 40°C.
4,50 € 3,00 €
Obrázok pre výrobcu Šaty DÁMSKE  Simple BEŽOVÁ  XS/S,S/M

Šaty DÁMSKE Simple BEŽOVÁ XS/S,S/M

Krásne dámske šaty hladké, v zadu predĺžené. Módne a pohodlné. Šaty sú k dispozícii aj pre dievčatá! Teraz máte možnosť zaobstarať si jedinečný komplet "sada mama a dcéra"! **Vyrobené z kvalitnej certifikovanej bavlny. 92%bavlna 8%elastan spĺňajúci Oeko - Tex® Standard 100.
26,00 € 16,00 €
Obrázok pre výrobcu Mikina ZIP HOODIE COAT čierna (MAMA&DIEŤA)

Mikina ZIP HOODIE COAT čierna (MAMA&DIEŤA)

Teplá bundičko- mikina s kapucňou so zipsom. Predĺžený strih. Ideálne namiesto prechodnej bundy, prípadne pod vestu. Dostupná aj v dámskej verzii - možnosť vytvoriť family look. ·Vyrobené z kvalitnej certifikovanej bavlny spĺňajúci Oeko - Tex® Standard 100. ·Hmotnosť 320 g / m (z vnútra chĺpok) ·zloženie:92% bavlna,8% elastan ·Odporúčame prať pri teplote 40°C obrátené na ruby. Pred 1. nosením oprať!
27,00 €